Story

Slatke priče, ispovijesti, estrada, horoskop …

BOGDANA, CECINA SNAHA UHVAĆENA U PERUTANJU PILIĆA|KAD DOĐE KLANJE PILIĆA, SVE 3 SU UKLJUČENE: Baka sestara Rodić otkrila detalje njihovog …

 

Jevrosima, majka oca Bogdane, Bojane i Nataše Rodić otkrila je više detalja o životima svojih unuka, te istakla da su i te kako vredne i da joj u svemu pomažu.

“Bojana i Nataša su sada više u Beogradu, ali šta god da treba, dođu, pomognu. Nema pošteđenih, svi sve radimo. Bogdana sada ne može, Željko je mali, pa mora da se posveti njemu. Oni su sada u Beogradu, ali se čujemo svakog dana”, rekla je ona za “Svet” i dodala:

“Lepo joj je, zdravi su, srećni. Verujem da će kad naš mali Željko malo poraste i ona da se uključi u porodični posao i da će Veljko da je prati u tome. Nije što su moja deca, ali stvarno se ne libe nikakvog posla. U Titelu bilo koga da pitate, svi će vam reći isto – da su sve tri fine devojke i da rade sve kućne poslove. Dok su bile u osnovnoj školi, a mi imali obaveze oko klanice ili imanja, znale su da same spreme ručak, počiste kuću, pa i da se napolju aktiviraju u skladu sa svojim mogućnostima.”

“Kad dođe vreme klanja pilića, sve tri su uključene, sve radimo skupa. Drago mi je što su ih moj sin i snaja tako vaspitali i izveli na pravi put. Od malih nogu se znalo, kad se radi – radi se, ali i za uživanje se nađe vremena. Ja ih volim najviše na svetu, one su za mene svetinje”, zaključila je ponosna baka.

Kurir.rs/K.Đ/Svet, Foto: Printscreen/Instagram

 

Izvor: mojportal.hr