Story

Slatke priče, ispovijesti, estrada, horoskop …

TRAČ PARTIJA| LEPA BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ SE SASTALE: Odlučile ovo OTKRITI O JELENI KARLEUŠI! OTKRIVENA VELIKA TAJNA

Lepa Brena skoro mjesec dana uživa u Monaku sa Bobom Živojinovićem, sinom Viktorom i budućom snajkom Sandrom.

U jednom trenutku pridružila joj se i Dragana Mirković sa mužem Tonijem.

Pjevačice su odmah iskoristile priliku da se druže, pa su sa muževima otišle na ručak u elitni restoran u Monte Karlu, a poslije su obilazile butike sa firmiranom garderobom.

Dok su sjedile zajedno na večeri Brena i Dragana su komentarisale kako im fali još samo Jelena Karleuša za lud provod, pošto obe gotive JK i znaju da je sa njom u društvu uvijek zanimljivo saznaje STAR.

“Gaga je pričala sa Brenom kako se divi Karleuši i njenoj hrabrosti, a onda je pozvala na video-poziv da joj kaže kako pričaju o njoj! Jelena je bila oduševljena što su joj se javile, a onda su je pozvale da dođe u Monako da se druže!” navodi izvor.

“Dragana je rekla kako bi tek tada bilo super zezanje, pošto i Boba i njen muž Toni vole da se druže sa Karleušom jer je vrlo duhovita. Čak je Draganin muž dobacio kako će poslati privatni avion po nju, a ona mu je odgovorila da će stići svojim helikopterom i da joj naruče salatu sa gamborima! Naravno, to su se samo šalili pošto je Jelena već isplanirala odmor sa Duškom i ćerkama”, otkriva za STAR izvor blizak pjevačicama.

Još uvijek zakonita supruga Edisa Fetića Zilha Karišik ne dozvoljava da je bilo šta poremeti i vodi računa o svom izgledu. Mirko Šijan sinoć je napravio pravu pometnju kada je tokom live uključenja rekao da je Bojana trudna.

Inače, Brena u Monaku najviše vremena provodi sa Viktorovom djevojkom Sandrom kojom je oduševljena, a kada se vrate u Srbiju nije isključeno da njih dvoje organizuju intimnu vjeridbu za najbližu rodbinu i prijatelje saznaje STAR.

Izvor: mojportal.hr